Lars Bach – landskabsarkitekt

Jeg tror på, at det grønne element er helt afgørende i forhold til at gøre vore udendørs opholdsarealer mere attraktive, mere menneskelige og mere levende, og der er ingen tvivl om, at større fokus på det grønne element kan være med til at tackle nogle af de klimatiske udfordringer vi – og navnlig kommunerne – står over for i de kommende år.  

Veldesignede, gennemtænkte by-, have- og landskabsrum skaber merværdi og er med til at skabe et rigere og bedre udendørs liv til gavn og glæde for os alle. Mit mål er, at mine projekter gennem klare helhedsgreb, gennemarbejdede detaljer og gode materialer er langtidsholdbare.

Jeg vil i samarbejde med andre tegnestuer varetage alle projektfaser fra bygherrerådgivning, skitsering, detailprojektering til tilsyn og aflevering.

 

  Birgit Møller Bach, Landskabsarkitekt

Birgit Møller Bach er fra september 2018 projektansat på tegnestuen.
Birgit Møller Bach er uddannet landskabsarkitekt fra KVL i 1989 og er medlem af Danske Landskabsarkitekter. Birgit har erfaring fra ansættelse på privat tegnestue, på Forskningscenteret for Skov og Landskab, som havearkitekt i Det Jydske Haveskelskab og som Kirkegårdsleder.